domingo, 27 de octubre de 2013

Prezi

Hola a tothom!
Avui us parlaré del prezi que és un programa online per fer presentacions sense diapositives, en aquest cas tenim un espai en blanc en el que podem anar col·locant tots els elements amb un sentit o donar-li després.
Amb els frame, que són editors de l'espai, anem posant en ordre els elements que hem col·locat i si ens oblidem d'algun element entre dos que ja tenim units el podem afegir al mig donant-li al més que ens surt al costat del número que té l'objecte que va abans del nou que volem possar.
Abans de fer un prezi hem de triar molt bé les imatges perquè ens succereixin alguna idea, perquè un prezi tan pot ser per que algún interlocutor ens l'expliqui de forma oral o per mirar-lo sols i entendre'l per nosaltres mateixos.
Els prezis que tu crees els pots fer tant privats com públics i reutilitzables, que es poden cambiar com vols o simplement públics perquè la gent els pugui mirar.
Una altre funció que té el prezi, en la meva opinió una uan aventatge, es que podem afegir persones per editar-lo, poden treballar 10 persones alhora, d'aquesta manera es més fàcil fer una presentació en grup que després has de presentar.
A continuació us deixo el prezi que he creat jo com a treball per a la classe de GTIC.

Al meu prezi podreu veure que hi ha un efecte visual en el que per passar d'una imatge a una altre fa una volta, aquest efecte s'aconsegueix col·locant l'imatge a l'inversa, ja que el programa t'ensenya les imatges sempre al dret.
També podem trobar prezis d'altres coses com aquest que us deixo a continuació sobre com fer un prezi en 5 pasos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario