jueves, 14 de noviembre de 2013

Apadrinament

Bona tarda!
A aquesta entrada parlaré sobre els meus dies d'apadrinament dels alumnes de tercer.
Les meves alumnes de tercer estàn fent les seves pràctiques a EBM la Ginesta, es una escola bressol que es troba a Terrassa, les meves padrines estan als grups dels nens de dos a tres anys tot i que cap del nens de les dos classes arriba a tenir-ne tres.

Per començar el Dimecres hem van ensenyar l'escola perquè la coneixès una mica, una vegada fet això vaig anar a la classe de les taronges amb la Laia, una de les meves padrines, per començar les classes vam fer el bon dia cantant la cançó del Bon dia, tot seguit la seva mestra va treure un titella que es un mico i es diu Nico, aquest mico diu bon dia als nens i els fa un petó a cadascú una vegada fet això se'n va a dormir fins el dia següent. Després de fer el bon dia la seva professora va dividir el grup en dos i uns van experimentar amb moniatos i caquis i l'altre part del grup va a anar psicomotricitat. Per entrar a psicomotricitat s'han de treure les sabates explicar les normes i abans d'entrar han de trencar la muralla, una vegada trencada la muralla els nens juguen al seu aire, ja que psico es un espai on els nens trenquen les seves pors i es un espai on es deixa que els nens experimentin amb el seu cos, és a dir que la mestra no s'introdueix al joc dels nens a no ser que ells li diguin alguna cosa.
Una vegada feta la psicomotricitat van posar-se les sabates, van anar a fer un pipi els que no duen volquers i desprès van sortir al pati. Quan acaba el pati entren es renten les mans van a fer pipi un altre cop i fan una mica de joc lliure fins a l'hora de dinar, que es posen els pitets seuen a la taula, comencen a menjar i quan acaben els plats els van col·locant els nens mateixos al carro on els porten el menjar. En acabar de menjar van a dormir desde la una fins les tres.
A les tres van pujar els nens van fer un pipi i van jugar amb plastelina una estona després es van possar les jaquetes van agafar les seves bosses i van sortir al pati on els van venir a recollir els pares.
El Dijous he anat a la classe de les pomes amb la Natalia, la meva altre padrina i  he fet una mica el mateix però al mati en comptes de fer psicomotricitat la professora els ha explicat un conte i a la tarde han fet psicomotricitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario