domingo, 17 de noviembre de 2013

La PDI i les tauletes digitals

La PDI ( pissarra digital interactiva) no es només una pedra on podem escriure, es un lloc on també podem donar informació, ens permet obrir un món i ficar-lo a la nostra aula, també ens permet entrar a internet i portar el que hi ha a l'aula. La projecció de l'ordinador a la PDI ens permet interactuar amb ell en contes d'anar a l'ordinador. L'interaccióno sempre serveix per aprendre.
Les rutines es poden fer a partir de la PDI, per exemple, el temps dona la possibilitat de fer estadístiques mirant els dies que ha fet el mateix temps.
Pots aprofitar per projectar aquells productes que els nens han fet i fer una valoració, tota la classe o només el professor. La PDI podría ser un racó i no el centre de la classe. La tecnología al servei de l'aprenentatge suplementa l'explicació del mestre.
imatge
Els Ipads motiven els alumnes, són una nova forma d'entrndre els racons. Els treballs més manipulatius es continuen fent sense Ipad. Els nens normalment es barallen pels colors quan han de pintar alguna cosa junts però l'Ipad el comparteixen sense problema. Les escoles qur treballen amb Ipad tenen un presupost per comprar apps. Els nens quan hi ha Ipad treballen amb més tranquilitat que quan no hi ha.

En la meva opinió el treballar amb Ipad i PDI es un bon metode perquè la classe sigui molt més interactiva però si s'utilitza masa pot ser molt dolent perquè els nens s'acostumen a treballar amb això i desprès ja no volen treballar amb una altre cosa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario