domingo, 1 de diciembre de 2013

Eines de suport al pensament

Hola!
En aquesta entrada parlaré d'algunes pàgines web que ens ajuden a endressar el nostre pensament d'alguna manera.
Per començar parlaré de Glogster. És una eina per fer posters els quals és mostren en pantalla, serveixen per informar, poden tenir text, música i vídeos, també poden tenir codi embed. Aquesta pàgina també té alguna cosa de xarxa social ja que la gent no només l'utilitza per mostrar informació sinó també per mostrar les seves creacions. Glogster també es pot utilitzar a les escoles per aquest motiu podem trobar que hi ha dues pàgines de glogster:
http://edu.glogster.com/      http://www.glogster.com/
Padlet.com és la següent eina que explicaré, és un suro on pots posar, per exemple, definicions amb un ordre concret o sense, poden ser més o menys gràfics i es composen per quadres. A l'escola podem utilitzar aquesta eina per amb els nens on puguin explicar que han fet el cap de setmana i una fotografia.
Per continuar, wordle.net, aquesta pàgina web serveix per crear núvols de paraules, aquests núvols és creen com més vegades surt una paraula al text més gran surt al núvol. Serveix per donar una idea general sobre un tema.
Mindmeister.com que són mapes mentals, és una manera senzilla de poder connectar idees. Serveixen per transmetre idees però que normalment tenen sentit només per a les persones que els creen.
Per acabar, CmapTools es un programa local per fer mapes conceptuals els quals ens serveixen per organitzar els nostres coneixements, és a dir, per fer resums per a estudiar, a continuació us posaré un exemple fet per mi amb aquest programa, aquest mapa conceptual està fet del text El dinar de Nadal
Els fluxogrames són una eina que s'utilitza normalment per a resoldre una tasca. Gliffy és un exemple online on podem crear fluxogrames o veure alguns exemples ja fets.


En la meva opinió aquestes eines de suport al pensament són molt útils per endreçar les nostres idees.


No hay comentarios:

Publicar un comentario